Vasa reklama na svilinkovi.com

AutoPortal.ba


Vecina se složi kako je za dobar posao važno imati dosta dobre volje, znanja i iskustva. Ekipa koja radi na ovom projektu posjeduje spomenute epitete.

Pri stvaranju portala skupila se relativno mlada skupina ljudi ali ne i manje vrijedna, pokušati ce uraditi sve da javnosti na valjan nacin prezentira vijesti i aktualnosti iz auto-moto svijeta. Neki od osnivaca portala vec imaju dosta iskustva u domenama automobilizma.Tako tu možemo naci uspješne trgovce auto-opremom, ljude iz marketinga, auto-novinare i mnoge dopisnike iz gradova širom naše države.

Zahvaljujuci poznanstvima na osnovu dosadašnjih poslova možemo odmah obecati kako cemo imati razgranatu mrežu dopisnika i kako cemo vecinu vijesti s našeg podrucja pokrivati. Cilj nam je pojednostaviti i približiti stvari koje se ticu auto-moto svijeta. Na portalu ce se nalaziti uvijek aktualne vijesti, savjeti, testovi i velika kolicina informacija koje će Vam sigurno pomoci u svakodnevnom životu. Ovo je prvi portal ovakve tematike u Hercegovini, nadamo se da ce ostati dugo na tom mjestu.
http://www.autoportal.ba
Error connecting to mysql