Vasa reklama na svilinkovi.com

Biznis novine


"Biznis", pa posao
"Biznis" portal, kao i istoimene novine, nastali su iz jasne potrebe da se puna pažnja javnosti preusmeri na ekonomske teme, da se potencira znacaj privrede, kao i da se iskoristi potencijal regiona u kojem Srbija najpre treba da artikuliše svoje ekonomske interese.

Ambicije portala "Biznisa" su sledece: Da bude zanimljiv celom regionu, da se na portalu prepletu poslovni interesi cele jugoistocne Evrope, i da postane pravi ekonomski servis poslovnih ljudi iz Srbije, Republike Srpske, Slovenije, Crne Gore, Federacije BIH, Hrvatske, Makedonije. I pošto je poslovni interes najbolji diplomata, portal "Biznisa" nece zanemariti ni Grčku ni neposredno evropsko okruženje - Rumuniju, Bugarsku i Madarsku.

S obzirom na to da smo na istom poslu, ovaj naš portal je i vaša šansa da kritickim prilozima ucestvujete u kreiranju internet izdanja "Biznisa". Najbolji i najpreciznije interpretirani vaši stavovi mogu se naći i u štampanom izdanju "Biznisa". Bez obzira na to da li je rec o pohvali, pokudi, pokretanju inicijative, ili rušenju tabua.
http://www.biznisnovine.com
Error connecting to mysql