Vasa reklama na svilinkovi.com

Business.hr


Business.hr najcitanije su poslovne dnevne novine u Hrvatskoj te jedan od najcitanijih poslovnih web portala.

Nezaobilazan su izvor informacija ambicioznih, obrazovanih, mobilnih ljudi te najrelevantniji pregled gospodarstva i financija.
Business.hr pokrenut je 2005. godine kao tjednik, 2008. godine prerastao je u dnevnik, a trenutačno s novim vlasnicima (Intermims 65% i Mreža znanja 35%) dodatno širi citalacku publiku i otvara potpuno nove kanale komuniciranja s oglašivacima.

Kao vodeci medij i autoritet za hrvatske poslovne ljude, Business.hr želi pridonijeti afirmaciji i razvoju hrvatskih poslovnih subjekata i gospodarstva u cjelosti promicuci visoke eticke vrijednosti i europske standarde u poslovanju.

Provokativan i istraživacki pristup temama kojima se bavi profilirao je citateljsku publiku Business.hr-a u najšire pore hrvatskog gospodarstva, od poduzetnika do top-menadžmenta najvecih kompanija, kako u razlicitim sektorima tako i u razlicitim funkcijama u kompanijama.
Redizajnom web portala ucinjen je novi iskorak prema razvoju portala u vodeci poslovni portal koji ce zadržati prepoznatljivost po brzini objave relevantnih poslovnih vijesti i dogadjanja.
http://www.business.hr
Error connecting to mysql